Het lot van God

Wat doe jij als je vrienden geen tijd voor je hebben of maken? Blijf je ze dan toch opzoeken? Daar komt vroeg of laat een eind aan. Vreemd dat christen dat wel van God verwachten. Ja, ik praat hier ook in de spiegel.

Onderzoek van de Charleston Southern University toont aan dat christen te druk zijn om tijd in hun relatie met God te steken. Meer dan vier op de tien christenen gaven aan vaak of altijd bezig te zijn en weinig of geen tijd vrij te kunnen maken. ‘Bezig zijn’ blijkt het grootste obstakel… Weer zo’n Amerikaans onderzoek zeker? Jammer, in totaal werden 20.000 christen in 139 landen ondervraagd.

Of zijn christenen gewoon dankbaar aan het genieten van Zijn schepping? Maak dat jezelf maar wijs! Dat is hetzelfde als het geven van een bbq in de tuin van de buurman, maar hem zelf niks geven. Laat het vlees dus eens voor wat het is en breng een lekker biefstukje naar de Buurman, die trouwens al een tijdje voor het raam naar buiten staat te kijken.

Deel met:

Reageer: