Natuurverdubbelaar van WNF en Staatsbosbeheer

Hoe verdubbel je de natuur in Nederland voor 2030?

Oplossing:
Nederland is van iedereen. Dus de natuur ook. We zijn samen verantwoordelijk voor de afname van de biodiversiteit. Die verdubbelen gaat daarom net zo goed elke Nederlander aan. Om dat te bereiken, is bewustwording cruciaal: het begin van de verandering. De verandering die het beste uit de creativiteit van Nederlanders haalt: nieuwe initiatieven om de diversiteit in de eigen omgeving te vergroten. Bedrijven en particulieren, volwassenen en kinderen. Soms groots, soms klein. Maar altijd nuttig en motiverend voor anderen.

Bewustwording door…
Nederland letterlijk een spiegel voor te houden, op plaatsen waar de natuur nu stopt. De beste manier om daar snel de natuur te verdubbelen en Nederland te tonen hoe dezelfde plek er ook uit kan zien. Ludiek, spraakmakend, elke dag actueel en met de landelijke aanpak overal herkenbaar. Dus impactvol, wat toeneemt naarmate er grote en kleine spiegels toegevoegd worden.

Natuurverdubbelaar WNF Staatsbosbeheer

Deel met:

Reageer: